Lisse/Teylingen – Zowel Lisse als Teylingen is een klimaatburgemeester rijker. Maandag werd in Lisse Angelique Sijsenaar welkom geheten door burgemeester Lies Spruit. Wethouder Heleen Hooij verwelkomde op dezelfde dag de Teylingse klimaatburgemeester Eveline Botter.

In heel Nederland gaan tijdens de Nationale Klimaatweek, die duurt tot en met 6 november, klimaatburgemeesters van start. Zij inspireren inwoners en organisaties zich in te zetten voor een beter klimaat. Angelique Sijsenaar verdiept zich sinds twee jaar in manieren om te voorkomen dat de aarde uitgeput raakt. Zij hoopt inwoners te inspireren om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer energie te besparen.

Meer informatie: http://www.degroeneuitdaging.nl/klimaatburgemeester

5 REACTIES

  1. Klimaatburgemeesters? Hoe verzin je het! Gaan volwassen inwoners aan het handje nemen, als een kleuter, om te vertellen hoe het beter moet. Dat weten de inwoners best wel. Kom op zeg! Gemeente, zorg gewoon voor een schoon dorp, voldoende afvalbakken, veegwagentjes, etc.

    • Sorry Bo, als je dit beweert, heb je jarenlang onder een steen geleefd, jarenlang geen tv gezien en jarenlang geen kranten gelezen. Als je dit beweert, ben je in mijn ogen wereldvreemd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in