Lisse – Een zogenoemd Knarrenhof aan de Ruishornlaan in Greveling-Zuid is sinds vrijdag een stap dichterbij. Wethouder Jolanda Langeveld en Peter Prak van het landelijke ontwikkelbedrijf Knarrenhof tekenden een intentieovereenkomst voor een Knarrenhof met 40 appartementen en gezamenlijke voorzieningen. De opzet van een Knarrenhof blijkt in diverse gemeenten al een succes. De inwoners hebben een zelfstandige woonruimte maar kunnen ook gebruik maken van gezamenlijke voorzieningen en activiteiten. Bovendien is een Knarrenhof goed voor de doorstroming op de woningmarkt. Bij de ontwikkeling in Lisse is ook een zeer enthousiaste bewonersgroep betrokken. Het idee wordt nu verder uitgewerkt en de formele procedure moet nog doorlopen worden. In het meest positieve scenario zou in 2025 een Knarrenhof opgeleverd kunnen worden.

4 REACTIES

  1. Als je net als ik, al een paar jaar staat ingeschreven bij de stichting ” het knartenhof”, is dat hier dan ook geldig?. Ik kreeg van de stichting toen bericht dat ik nummer 14 op de.lijst ben, als er in Lisse in knarrenhof zou komen. Ik hoop dat het ook nog geldig is
    of moet ik mij weer opnieuw in laten schrijven?

  2. Wij zijn ook benieuwd willen ook heel graag in lisse komen wonen ..ook idd voor de doorstoming ..we willen graag kleiner wonen ivm gezondheid ..tuinen wordt lastig ….

  3. Ik sta al lange tijd ingeschreven bij de stichting Knarrenhof en heb belangstelling voor de lokatie Lisse.
    Zelf woon ik nu in Nieuw-Vennep (Haarlemmermeer). Kom ik dan wel in aanmerking vboor wonen in Lisse? Ik sta daar wel ingeschreven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in