KNRM in actie voor surfers in nood

Foto: KNRM Katwijk Arie van Dijk

Noordwijk/Katwijk – De reddingsboten van de KNRM uit Katwijk en Noordwijk zijn zondag rond 12.00 uur in actie gekomen voor twee surfers in de problemen. De Kustwacht zorgde voor de coördinatie waarbij ook een vliegtuig werd ingezet. Beide watersporters werden aangetroffen op zee in de storm Bella. Een van hen had een gebroken mast.

4 REACTIES

  1. Sommige lieden hebben echt over al maling aan,wie gaat er nou met zo’n storm surfen ? Als het mis gaat zoals nu moet een ander ze weer komen redden.Het wordt tijd dat er boven een bepaalde windkracht ook een surf/kite verbod komt.

  2. Gaan dit soort avontuurzoekers zich nu eindelijk eens zorgen maken over de vrijwilligers die hun leven moeten wagen om hen uit de nood te redden. Hoe krijg je het in je hoofd om op het hoogtepunt van de storm te gaan surfen? Ik hoop dat de kosten van deze redding worden verhaald op deze gasten.

  3. Wat een klootjesvolk verbieden verbieden verbieden.. dan mag je ook niet meer fietsen zonder helm, maximim snelheid naar 60km/h op de snelweg.. het houdt een keer op hè

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in