foto's KNRM reddingsstation Noordwijk

Noordwijk – KNRM station Noordwijk doet een dringend beroep op strandbezoekers om strandafrit 19 vrij te houden voor de hulpdiensten.

Ondanks de gele wegmarkeringen wordt gedurende de zomerperiode de strandafrit bij de vuurtoren regelmatig geblokkeerd door auto’s, scooters, motoren, fietsen en scootmobiels. Het verwijderen daarvan kost bij een uitruk van de hulpdiensten flink wat oponthoud. Tijd die cruciaal is als het gaat om spoedeisende zaken. Het lanceervoertuig van de reddingsboot is ruim zes meter breed. Dat betekent dat de ruimte tussen de gele wegmarkeringen volledig wordt gebruikt.

Ook vraagt de KNRM aan strandbezoekers om zich niet pal voor de strandafrit te installeren met al hun strandspullen.

5 REACTIES

  1. Duidelijk gevalletje dat er veel te weinig handhavers zijn. Direct een torenhoge boete. Je zal maar afhankelijk zijn van de hulpdiensten. Dit geeft duidelijk aan dat er steeds meer mensen de regels aan hun laars lappen. Je ziet ze denken er is toch geen toezicht mij kan niets overkomen.

  2. Fiets scooter wegknipservice en voertuigen ontnemingsvordering . De opbrengst gaat naar de k.n.r.m. Is dat streng genoeg?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in