Fluks A2 kampioen.

Noordwijk – Het door blessures geteisterde Fluks kwam zaterdag in actie tegen DOC uit Bussum. Net als Fluks staat DOC laag op de ranglijst dus op voorhand hadden de Noordwijkse korfballers kans op een goed resultaat, maar het werd 13-14.

De start van DOC was beter en binnen 2 minuten stond het 0-2. Nadat Hylke Merks de eerste Fluks treffer liet aantekenen was hij kort daarna nogmaals succesvol. Deze 2e treffer werd echter afgekeurd wegens vermeend duwen onder de korf. Fluks zette door en Willemiek van Duijn zorgde alsnog voor de gelijkmaker. Daarna ging de score over en weer. DOC sloeg op 5-7 een klein gaatje maar aanvoerder Marlou Passchier zorgde met er met 2 scores voor dat halverwege de ploegen met 7-7 konden gaan rusten.
Na rust ging scheidsrechter Vermeul door met rommelig fluiten waarbij Fluks een aantal keer werd benadeeld. In totaal werden maar liefst 4 Fluks treffers afgekeurd en kreeg DOC een aantal dubieuze strafworpen te nemen (die overigens grotendeels gemist werden). Desondanks wist Fluks keer op keer een kleine voorsprong te nemen, mede door sterk verdedigend spel van Daan Passchier. Nadat DOC vlak voor tijd op 13-13 gelijk kwam, scoorden zij in de laatste minuut alsnog de winnende treffer waardoor zij met 13-14 aan het langste eind trokken.
Wederom liet Fluks een goed resultaat door de vingers glippen en deden de Noordwijkers zichzelf te kort. Scores namens Fluks: Marlou Passchier (4), Willemiek van Duijn (3), Maurits van der Vos (3), en Hylke Merks, Mark van Eeden en Wouter Westgeest (allen 1).
Volgende week speelt Fluks de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen in Hillegom tegen kampioen SDO.


Fluks A2 behaalt kampioenschap(zie foto)
Na een spannende competitie wist Fluks A2 afgelopen zaterdag het kampioenschap binnen te halen. Madjoe uit Rijnsburg werd met 10-6 verslagen waarna het feest kon losbarsten. Dit team gaat niet alleen binnen het veld maar ook daarbuiten voor elkaar door het vuur, en menige wedstrijd werd door vechtlust op karakter gewonnen. Onze felicitaties voor spelers en begeleiders met dit mooie resultaat.
——————————-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in