foto PB

Noordwijk – De gemeente Noordwijk moet flink meer bijbetalen voor de RDOG; de Regionale Dienst Openbare Gezondheidszorg Hollands Midden.

De RDOG houdt zich bezig met de gezondheid en veiligheid van de inwoners in onze regio. Alle gemeenten moeten hier ieder jaar een bedrag aan meebetalen. De totale kosten dit jaar zijn 49,3 miljoen euro, maar dat bedrag stijgt volgend jaar naar 50,8 miljoen euro.

Noordwijk betaalt nu nog 2,5 miljoen euro, maar dat gaat met 104.000 euro omhoog naar ruim 2,6 miljoen euro. Overigens krijgt de gemeente dit geld ook weer terug van de rijksoverheid.

3 REACTIES

  1. Ze doen net bij die gemeente of ze het zelf moeten betalen.Nou dat doen de bewoners van Noordwijk en terug krijgen van het rijk betalen we ook .Dus zit maar niet in zak en as op dat gemeente huis ,

  2. De RDOG noemt zich een “non profit organisatie”. Als je de geldbedragen leest die gemoeid gaan met deze organisatie zakt de broek van je kont! Totaal overbodige instantie waar onnodig schandalig veel voor wordt betaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in