Lisse – FC Lisse is er niet in geslaagd om punten mee te nemen uit Werkendam. De club speelde in Tweede Divisie uit bij Kozakken Boys: 2-1.

In het begin leek het er even op dat FC Lisse zou worden weggespeeld. Kozakken Boys kreeg diverse mogelijkheden de score te openen. Uit een van deze kansen kon Gwaeron Stout in de elfde minuut makkelijk de 1-0 binnenschieten. De Brabanders lieten vervolgens kansen liggen om de voorsprong te vergroten.

In de 25ste minuut was Rowdy van der Puten nog even dichtbij de gelijkmaker. Toch was het vijf minuten later Kozakken Boys dat scoorde. Het leek erop dat de bal gespeeld werd, maar toch werd een strafschop toegekend die Everton Pires Tavares vervolgens binnenschoot. Kozakken Boys koesterde in het zomerzonnetje de 2-0.

FC Lisse speelde in de tweede helft verdienstelijk en kon bij vlagen meer onder de druk uit komen. Na de pauze keerde doelman Brian van der Werff een verwoestend schot van Ahmed Mendes Moreira. Ook in de 89ste minuut wist hij met een fraaie redding zijn team op de been te houden.

Uiteindelijk zette Niels Buys via een kopbal uit een corner de eindstand op 2-1 in het voordeel van de thuisploeg.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in