Bas en Greet Haasnoot

Noordwijk – Beeldend kunstenaar Greet Haasnoot stelt een deel van de kunstcollectie van haar vader Bas Haasnoot en haar eigen kunst beschikbaar voor twee goede doelen: een school in Namibië en een tandartsproject in Sierra Leone. Op zaterdag 12 december van 10.00 uur tot 14.00 uur zijn de kunstwerken te bekijken in Streekmuseum Veldzicht in Noordwijk. Tot die tijd kan men bieden op de kunst.

Bas Haasnoot was een kunstenaar die zijn inspiratie haalde uit de natuur. In 2013 overleed hij en hij liet veel kunst na. Het was de wens van Bas Haasnoot dat zijn kunst onder de mensen kwam. Greet Haasnoot sluit zich aan bij deze wens van haar vader en hoopt dat de expositie in Museum Veldzicht veel geld zal opleveren voor de ontwikkelingsprojecten in Namibië en Sierra Leone van haar vriendinnen Martha Baalbergen en Berthelle Passchier.

De gehele opbrengst komt ten goede aan Education Centre Wake Up Windhoek www.wakeupnamibia.org/nl en Oral Health Project Sierra Leone www.dhin.nl.  Beide zijn ANBI Stichtingen.

Bieden op de kunst kan via de facebookpagina van Greet Haasnoot: www.facebook.com/haasnootkunst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in