Noordwijk – Wonen in een heilzame badplaats: wat heb je eraan? Dat zullen veel inwoners zich afvragen. Op 1 december organiseren gemeente Noordwijk en Bibliotheek Bollenstreek een reeks groepsgesprekken voor inwoners over de vraag: Noordwijk Kuuroord. Wat kan dat voor je betekenen? Wie in een heilzame badplaats woont heeft dichtbij huis sterke troeven bij de hand om gezondheid en welzijn in balans te houden. Maar wat zijn die troeven?

De gesprekken gaan groepsgewijs:

 • Jongvolwassenen (25-35 jaar) – Gesprek op donderdag 1 december 2022, 16.00-17.30 uur.
 • Gezinnen met een ruime portemonnee – Gesprek op donderdag 1 december 2022, 20.00-21.30 uur.
 • Gezinnen met een wat krappe portemonnee – Gesprek op donderdag 1 december 2022, 10.00-11.30 uur.
 • Senioren (65+) – Gesprek op donderdag 1 december 2022, 10.00-11.30 uur.

Voor aanmelding en vragen: Eline Geursen via e-mail. Geef daarbij aan voor welke focusgroep het is.

 

 

20 REACTIES

 1. Wat een gelul en verspilling van gemeenschapsgeld😂 ( waarom onderscheid maken in tijd voor mensen met een ruime of krappe portemonnee? ) In Noordwijk is toch iedere inwoner gelijk🤔

 2. vreemde organisatie , jong volwassenen die niet hoeven te werken kennelijk !!,zelfde geldt voor “arme”gezinnen, en bejaarden mogen ook vroeg uit bed. Enkel de welhestelden mogen in de avond komen. Belachelijk idee. Als je iets organiseert dan op momenten dat echt iedereen kan. en geen onderscheid qua portomonnee. Dat gebeurd al veel te veel in Noordwijk !!

  • Als u recepten ook vol met fouten opstelt, zoals in uw reactie, wordt het zorgelijk voor uw patiënt! Ik tel maar liefst zeven taalkundige fouten in uw bericht. Foei, dokter Mulder.

  • U bent arts? Niet te hopen dat u zoveel taalfouten – ik tel er zo maar 10!! – in de dossiers van uw patiënten maakt. Dan is zo’n dossier vast onleesbaar.

 3. Alsof je in een plaats die geen kuuroord is minder goed af bent (dus niet heilzaam ) als in Noordwijk.Waarschijnlijk zijn de inwoners van die plaatsen beter af want daar wordt het gemeenschapsgeld tenminste niet aan deze onzin uitgegeven.

 4. Groepsgewijs , is dit serieus?
  Ze denken doe de krappe portemonnee maar s’morgens. Hebben we daar geen last van.
  Dit is echt heel erg !!!

 5. De bedoeling is uiteraard positief, maar de amateuristische aankondiging van e.e.a. verdient niet de schoonheidsprijs en leidt tot, terecht, irritaties. Je mag toch aannemen dat een bekwame persvoorlichter zijn licht laat schijnen over een bericht voordat dit in de media wordt kenbaar gemaakt. Of heeft Noordwijk geen persvoorlichter?

 6. Hoogmoed komt voor de val .Wie heeft dit verzonnen kuuroord wat is er meer bij gekomen in de jaren dat je Noordwijk een kuuroord mag noemen.Ja voor de rijken die hier na toekomen lekker zuipen .Een kuuroord is rust en geen herrie op het strand schone straten geen hondenpoep.Hoort daar Noordwijk binnen ook bij of alleen die afbraak op de boulevard.Het is een grote puinhoop .Nee ga dan eens kijken in Valkenburg thermen 2000 of rij een keer naar Duitsland als die mensen hier komen lachen ze zich dood .En wat het ergste is het kost nog klauwen met geld ook .Die ze jatten van de gewone burgers .Het brengt de bewoners niks .

 7. Er wordt al een onderscheid gemaakt tussen arm en rijk jullie zijn lekker bezig het is geen wonder dat de menen geen vertrouwen meer hebben in de politiek.

 8. BRRR in wat voor GUUROORD leef ik?!?
  Wat een schaamteloze 2deling tussen Arm /rijk/jong/oud!
  Welbevinden en welzijn gaat over verbinding met elkaar, wie heeft dit walgelijke idee geïnitieerd?
  Ik hoop dat de plaatselijke journalistiek dit ook kan vermelden.
  Ik krijg hier echt rillingen van
  Walgelijk GUUROORD Noordwijk

 9. 😳Dit meen je niet. Wat een walgelijk tekst. De welvaart van enkele rijke stinkkers gaat ten koste van het welzijn van velen. Wat een guuroord 😡

 10. Noordwijk heeft niets speciaals te bieden. Enkel hondenstront overal waar je kijkt. Er zijn nooit feestjes..er wordt na september amper wat gezelligs georganiseerd. Een initiatiefloze holle gemeente. Je kunt niet eens tegen die gure 7 sterren attributen zijn want die zijn er niet eens.. Ze verkopen lucht.

 11. Als ik het zo lees dan gaan jullie er van uit met een dikke beurs dat die werken en met een smalle beurs de tijd hebben overdag omdat ze toch niet werken .Wie heeft dit verzonnen het is gewoon een schande .Dat je zoiets durft te schrijven.Jullie moet zich schamen .

 12. Dit is gemeenschapsgeld langs bevriende managementbureautjes pompen. Net als Sportstad, 7 sterren gemeente, fairtrade city en alle andere proefballonnetjes waar de inwoners van Noordwijk helemaal niets aan hebben. Dit kost alleen maar geld!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in