Noordwijk – In de beeldvormende vergadering van de commissie Bestuur Middelen en Economie (BME) gaf wethouder Ter Hark uitleg over de Kuuroordvisie en het Uitvoeringsprogramma van 2022 tot en met 2024.

Dit jaar is voor de uitvoering 400.000 beschikbaar en de komende twee jaar samen nog eens 300.000. In de kleurrijke visiebrochure wordt gewezen op de heilzame toepassingen van Noordwijks zeezout, zeewater en algen. Verder wordt de suggestie gedaan kruiden te plaatsen in de openbare ruimte.

Visie en Uitvoeringsprogramma worden 8 februari besproken in de commissie BME.

11 REACTIES

  1. Volgens mij heeft dhr Ter Hark teveel van een bepaalde plant gerookt. Noordwijk een kuuroord😂. Je kan dit geld beter gelijk de zee ingooien

  2. Hoe lang deze geld verslindende POPPENKAST nog gaat duren kunnen u en ik medebepalen. Door op 18 maart a.s. heel goed na te denken welk hokje je rood kleurt. We hebben het als inwoners zelf in de hand.

  3. Nu weten we waar de kuuroord visie vandaan komt meneer ter hark moet alleen het lint nog doorknippen op de net geopende kruidentuin op de leidsevaart met eigen mest dna onbekend

  4. 700.000 euro beschikbaar voor drie jaar! Daar kan je een hoop kruiden voor kopen! Menig wietkwekerij haalt deze omzet niet!

  5. Noordwijks zeezout om de “mooi weer” files op de KWBoulevard te verdoezelen? Zo zout heb ik het nog nooit gegeten Ter Hark!
    Alle schadelijke stoffen die terrasbezoekers inademen, die verdwijnen hier echt niet door. Besteed dat geld liever om hier iets aan te doen. Parkeren aan beide zijden Boulevard is ingevoerd (door Ter Hark) enkele dagen na verkrijgen kuuroordpredikaat en de bobo’s net waren verdwenen. Sindsdien is het iedere zonnige dag FILE. En daartegen is geen kruid gewassen. Besteed gemeenschapsgeld liever hieraan. Of breng de lasten voor de inwoners naar beneden. Als u hiervoor na de aanstaande verkiezingen tenminste nog de gelegenheid krijgt.

  6. Laten de ondernemers die zo graag een kuuroord willen in Noordwijk vooral hun gang gaan. Maar dan aub wel zelf alles bekostigen ipv een hoop gemeenschapsgeld hiervoor op te souperen.

  7. Natuurlijk de verkiezingen zijn op 16 maart. Daar heb jij helemaal gelijk in. Maar het is toch duidelijk wat ik bedoe? Of snap jij het niet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in