foto's Charles Nieuwenhuizen

Noordwijk – Het tweede en laatste Cirque des Dunes van deze zomer stond weer bol van de bijzondere acts.

Zaterdag speelden steltlopers en vuur-kunstenaars een grote rol. De optredende acrobaten komen uit heel Europa. Net als bij de eerste editie, op 16 juli, was het prima zomerweer en dat was te merken aan de grote toestroom van publiek.

Ditmaal werd de show afgesloten met een grote vuurwerkshow.

 

3 REACTIES

  1. Kijken hier ook echte Noordwijkers naar, en hoeveel? Is dit al eens uitgezocht door die dure instanties als Noordwijk marketing. VVV e.d ? Zonde van de centen. Hier wordt alleen de Horeca wijzer van! En graag een reactie van deze instantie die deze ongein organiseren, inclusief de Gemeente. Hebben wij hier als “echte” Noordwijkers behoefte aan. Wij betalen hier wel aan mee als inwoners. Kijk maar eens naar de bedragen die de gemeente hier aan bijdraagt 750 duizend euries voor Kuhroord ik meen 175 duizen euro Noordwijk marketing en wat nog meer????? Graag kosten baten analyse. Zo werkt het in het bedrijfsleven ook. En nee ik ben geen azijnpisser maar ik wil wel graag als inwoner weten of ons belastinggeld nuttig wordt besteed. Hier ligt een schone taak voor de poiltiek. Maar daar hoor je niets van,. Vast vakantie tijd.

  2. Natuurlijk kijken hier ook Noordwijkers naar, prima initiatief, leuk voor jong en oud, en natuurlijk komen hier ook (dag)toeristen op af, en zorgen voor brood op de plank, wat hard nodig is, beetje kortzichtig om te zeggen dat alleen de horeca hier beter van wordt, denk ook aan toeleveringsbedrijven etcetera. ben het vaak eens met B.Randing, maar hier slaat hij/zij de plank naar mijn mening volledig mis

  3. Nou Andere Jan, ik ben er niet zo zeker van dat hier veel Noordwijkers naar kijken. En trouwens we praten hier wel over gemeenschapsgeld. Als inwoners hebben we toch recht op om te weten hoe geld, dat van ons allemaal is wordt uitgegeven. Of niet soms?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in