Foto's Conny van Schie, Cock Jue, Richard van Egmond

Bollenstreek – De Duin en Bollen Vierdaagse zit er op. Zondagmiddag kwamen alle deelnemers binnen. De eerste die binnen kwam, werd ontvangen door de Noordwijkse burgemeester Wendy Verkleij. Het gloednieuwe evenement viel bij heel veel mensen in de smaak. De eerste twee dagen werden de deelnemers geteisterd door het slechte weer. Ook op zaterdag en zondag waren er buien. En wat bleek: de wandelaar laat zich door niets uit het veld slaan. Het was een positief evenement met veel blije gezichten. Veel deelnemers ontdekten de mooie Bollenstreek dankzij het evenement. De Vierdaagse is zeker voor herhaling vatbaar.

Kijk hier de laatste finish terug.

 

 

Foto: Cock Jue


Foto’s Conny van Schie

Foto’s Richard van Egmond

4 REACTIES

  1. Ja dat ging net goed een auto werd zowat geraakt het was om 7 uur politie gebeld kunnen jullie hem overeind zetten??????? Maar verder een mooi initiatief die vierdaagse.

  2. Als ehbo’ r zie je ook heel veel mensen in Noordwijkerhout passeren. Zo ook een bejaarde meneer uit Minnesota , Amerika! Hij vertelde dat hij speciaal voor deze 4 daagse was overgekomen en dat hij 15 kilometer per dag liep. Hij vond het geweldig. Woensdag gaat hij terug naar de states. Ben eigenlijk vergeten te vragen hoe deze meneer heette. Mooi mens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in