Noordwijk – De organisatie van de strandrups, Stichting Outdoor4Disabled, heeft een noodkreet geschreven aan de gemeenteraadsleden.

Outdoor4Disabled wijst het voorstel van het college af om een trekker met aanhangwagen te gebruiken voor het vervoer van minder mobiele mensen over het strand. In plaats daarvan vraagt de stichting aan de raad om een vergunning af te geven voor de strandrups – met of zonder aanhanger.

Bestuursleden Edwin de Beukelaar, Peter van Os, Thomas Steenvoorden en Patrick Weijers geven aan, dat dit “de laatste strohalm” is. Een nieuw ‘Nee’ van het college betekent volgens hen het definitieve einde van de strandrups.

2 REACTIES

  1. Mooi moment om met zijn allen het gemeente huis te bezoeken rond vergaderings tijd en zo laten zien dat wij de strandrups willen behouden en twee vliegen in 1 klap uitdelen betreffende de parkeer problemen .

  2. Alles lekker door schuiven en anderen de schuld geven .Gem Noordwijk wij willen wel maar de provincie laat als gem eens je spierballen zien.Maken jullie nog wat goed want zo best doen jullie het niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in