Noordwijk – Burgemeester Wendy Verkleij heeft vrijdagavond de verlichting in de kerstboom bij Grand Hotel Huis ter Duin ontstoken.

Het is voor de 14e keer dat een bekend persoon de kerstverlichting bij het hotel ontsteekt. In de afgelopen jaren zijn onder anderen Jochem Myjer, Dirk Kuyt en Prins Pieter Christiaan van Oranje Wendy Verkleij al voorgegaan in het ambassadeurschap van de Christmas Tree Lighting.

De 17 meter hoge boom is voorzien van ruim 100.000 lampjes. Dat de boom nog voor Sinterklaas wordt opgezet, heeft te maken met de buitenlandse gasten van het hotel. Zij vieren Sinterklaas niet en zijn dus vroeger bezig met Kerstmis.

6 REACTIES

 1. Tuurlijk….terwijl heel Nederland zo zuinig mogelijk doet met energie moet Huis ter Duin weer even flink uitpakken met een boom met maar liefst 100.000 lampjes, omdat de buitenlandse gasten “al met Kerstmis bezig zijn”
  De Kerst is nota bene nog 7 weken weg!!
  Onze burgemeester leent zich er dan voor om de lichtjes te ontsteken. Waar zit het verstand van de mens tegenwoordig?

 2. Waarom altijd zo negatief. Ten eerste is Huis ter Duin een internationaal hotel waar mensen uit landen komen waar ze niet zo idioot bezig als in Nederland. Vervolgens wordt de rekening door het hotel zelf betaald en niet uit de portemonnee van een ander. Tenslotte mag een ieder nog steeds in dit land zelf bepalen wat hoeveel lampjes hij gebruikt.
  Kerstmis is een feest van licht en vooral gezelligheid en verbondenheid.
  Laten we één keer per jaar eens uitscheiden met azijn drinken en ondanks deze moeilijke tijd positiviteit uitdragen.

 3. Waarom geen Sinterklaas en dan kerst .Zegeven meer om st Klaas als om kerst want dat is ook maar een vreetpartij .Op de tv wordt je gek geluld over energie .En daar doen ze maar .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in