Noordwijk – Zestien jaar geleden besloot de toenmalige gemeenteraad, dat er een nieuwe wijk bij het zwembad gebouwd kon worden. Met daarbij een landschapspark. De wijk staat er, maar nu gaat het landschapspark er eindelijk ook komen.

Meer dan vijftig mensen hebben meegesproken over de plannen en dat heeft tot 17 wijzigingen geleid, liet wethouder Theo Alkemade dinsdagavond weten in een politieke vergadering weten. Zo komt het weggetje naar het park toe iets verder van de appartementen te liggen.

Het landschapspark wordt dankzij de aan te leggen toegangsbrug ook toegankelijk voor mensen met loopbeperkingen. Speeltoestellen op het ‘eilandje’ worden ook geschikt voor minder validen. Het onderwerp is een hamerstuk in de besluitvormende raadsvergadering.

1 REACTIE

  1. Er hoeft weinig te worden ‘aangelegd’ er is van nature al een prachtig bos ontstaan,. Straks komt dat bedrijf uit Katwijk zeker weer alles uit de grond rooien..de oude luchtige bodem platwalsen en paden aanleggen met puinkorrel waarvan 10% plastic.. want het geld MOET op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in