Leanne Noordover de Regt
In de Thuiswedstrijd is zondag 30 oktober om 21.00 uur Leanne Noordover de Regt uit Sassenheim te gast. Leanne is opgegroeid in een klein gezin op Schouwen-Duiveland in een dorp met twee kerken, één café en een bushalte.
Haar vader werkte bij zijn ouders in de kruidenierswinkel en haar moeder was vliegende keep. Leanne en haar zus hielpen al jong waar nodig en op 17-jarige leeftijd is zij vertrokken naar Den Haag om te gaan studeren aan de Haagse school voor mode en kleding, omdat ze altijd al kleding wilde leren maken.
Na nog weer een andere opleiding kwam ze in de horeca terecht, waar ze ook haar man Barry leerde kennen. Het bleek al snel echte liefde en zij kregen samen vier prachtige kinderen.
Na heel erg ziek geweest te zijn door Corona en daar nog de gevolgen van te ondervinden, werkt ze niet meer in de horeca, maar zet ze zich met hart en ziel in voor een prachtig door haar zelf uitgewerkt goed doel: ‘De Roze hulp’, een organisatie die zich richt op het verstrekken van maandelijkse verbandmiddelen aan mensen die daarvoor geen geld hebben.
Leanne vertelt in de uitzending alles over de superleuke benefietavond die ze samen met haar man organiseert op 12 november.
Deze aflevering van de Thuiswedstrijd is zondag 30 oktober om 21.00 uur te beluisteren. De herhaling is de woensdag erna om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in