Bollenstreek – Basisscholen in de Duin- en Bollenstreek leren de groene sector kennen tijdens de 3e editie van de Tuinbouw Battle. De leerlingen van groep 7 en/of 8 gaan op hun eigen mobiele kar tulpen telen die zij na de oogst ook zelf mogen verkopen. De opbrengst komt volledig ten goede van de leerlingen en de school.

Tijdens de battle gaan de leerlingen ‘de strijd aan’ met de andere deelnemende scholen in de regio: welke school kweekt de mooiste tulpen, schrijft het leukste verslag en verzint een originele manier om de zelfgekweekte tulpen te verkopen? Deze school wordt beloond met de Tuinbouw Battle prijs.

In november 2022, januari 2023 en maart 2023 zijn de startmomenten van dit gratis project. Aanmelden kan door te mailen naar [email protected] met daarin de naam van de school, contactpersoon (e-mail + telefoonnummer) en gewenst startmoment. Greenport Duin- en Bollenstreek zorgt met medewerking van de vrijwilligers en kwekers voor de rest. Kijk voor meer informatie op www.greenportdb.nl/tuinbouw-battle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in