Ramon Hermans en Charlotte Sanders van Beachclub C reikten de eerste vrijkaarten uit aan de klas van De Klaverweide in Noordwijk. Foto: Richard van Egmond

Noordwijk – Ook zonder subsidie van de gemeente Noordwijk krijgen basisschoolleerlingen toch de mogelijkheid om te gaan schaatsen. Zo’n 2500 vrijkaarten voor Noordwijk Winter Wonderland worden beschikbaar gesteld voor scholieren uit Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk.

Noordwijk Winter Wonderland opent vrijdag 25 november zijn deuren en is open tot en met 22 januari 2023. Leerlingen mogen met hun vrijkaart op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 15:00 en 18:00 de baan op (behalve tijdens de kerstvakantie). De schaatsbaan is te vinden aan de Koningin Astridboulevard.

Foto: Richard van Egmond.

3 REACTIES

  1. Geen subsidie van de gemeente om de kinderen met de bus te halen en brengen nee dit hoort niet in een kuuroord ??????. Ze geven het liever uit aan externe bureau s en aan alle onzien die je maar kan bedenken .Duizende nee honderduizende euro’s aan externe. Voorbeeld ze zijn nu bezig met het derde circulatie plan in Noordwijk de andere twee heb je nooit iets van gehoord per plan honderduizend euro’s.Daar gaat on geld naar toe ze hebben daar geen gaten in hun hande maar ze hebben geen handen.Gr een man met een kleine portemonnee.Maar wel altijd gewerkt .

  2. Halen en brengen ?
    Wij moesten toch vroeger ook lopen en fietsen wat is daar mis mee ?
    Wij zijn daar echt niet slechter van geworden hoor !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in