Noordwijk – In het nieuwe sportcomplex van SJC is vrijdagochtend een leiding van de boiler gesprongen. De ruimte van de boiler, die zich naast de sportzaal bevindt onder het sportcomplex, is leeggepompt door de brandweer. Toch staat er nog een paar centimeter water in de sportzaal. Volgens Bas van den Berg van Sportbedrijf Noordwijk kan de schade in de tonnen lopen.

Het nieuwe sportcomplex is nog geen twee maanden open, dat maakt het extra pijnlijk volgens Van den Berg. Onder de vloer van de sportzaal liggen houten vlonders, hij is bang dat deze gaan kromtrekken. Ook ligt er ledverlichting in de vloer die mogelijk kapot is. Hoe lang het duurt voordat het water helemaal weg is, is nog niet bekend.

Er zijn verschillende partijen die gebruik maken van het sportcomplex. Volgens Van den Berg gaat het nog maanden duren voordat het weer in gebruik wordt genomen.

10 REACTIES

 1. Er rust een vloek op de nieuwbouw van de Sint Jeroens Club (SJC)!! Wat hebben die al een tegenslagen gehad bij de bouw. Tijd dat alle leden in de St.Jeroenskerk een kaarsje opsteken om verdere onheil af te wenden!!

 2. Dit is weer een tegenslag en zeker ook voor de scholen en verenigingen.Wat maakt het nu uit wie dit moet betalen we zijn toch een dorp .Dat gelul elke keer .

 3. Waarom zou dit voor rekening van de gemeenschap komen, lijkt me eerder een fout van de aannemer en anders is er toch zeker wel een deuglijke opstalverzekering afgesloten ?

 4. JCK
  Dit heet de Wet van Murphy!

  Wat de Schelft betreft. Een zwembad bouwen met de huidige energiekosten kan de gemeente beter afblazen.
  Niet meer van deze tijd, meerdere zwembaden zijn op fietsafstand te bereiken. Noordwijk, Sassenheim, Lisse.
  Hebben Rijnsburg, Voorhout een zwembad?
  De kosten voor de bouw van een nieuw zwembad, kunnen beter besteedt worden aan andere sportinvesteringen voor de jeugd.
  Hoeveel bussen voor schoolzwemmen kunnen hiervan bekostigd worden??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in