Bollenstreek – Op 59-jarige leeftijd is plotseling Leo van der Zon overleden. Hij overleed maandagochtend aan de gevolgen van acute malaria.

Leo van der Zon was een bekende Bollenstreker. Hij was als vrijwilliger pur sang bij vele organisaties betrokken. Het meest bekend was hij als voorzitter van het Bloemencorso van de Bollenstreek. Hij was ook voorzitter van Bo, de omroep van de Bollenstreek. Bij de omroep is met grote verslagenheid gereageerd op het overlijden van Leo van der Zon. Hij was van 2006 tot 2014 wethouder in Teylingen. Verder was hij bestuurslid bij Welzijn Teylingen en schuttersvereniging St. Hubertus.

De afscheidsbijeenkomst is op zaterdag 3 februari in het Crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse, aanvang 11.00 uur.

4 REACTIES

  1. Wat een vreselijk nieuws. Leo was een markante persoonlijkheid. Politiek was hij niet mijn vriend, maar als judoleraar met kinderen zag ik een hele andere Leo. Ik wens zijn familie alle styerkte!

    Rene van der Horst

  2. Mijn condoleance voor Leo’s dochter en familie. Wat een akelig bericht dat deze altijd actieve en maatschappelijk betrokken man overleden is. Een groot gemis ook voor lokaal omroepland. Hij laat dierbare herinneringen achter.

  3. Met verslagenheid heb ik van Leo’s overlijden vernomen. We hebben samen op de Hogere Tuinbouwschool in Utrecht gezeten en later gelijkwaardige beroepen gehad.Leo was altijd goed gemutst en belangstellend. Laatste keer dat ik hem sprak was op de tradefair in Aalsmeer in november. Sterkte voor Inge. Rest in Peace Leo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in