Noordwijkerhout – Leon Floor gaat stoppen als PvdA-raadslid. Hij wordt vervangen door Jan Janson.

Floor maakte zijn beslissing donderdag bekend tijdens de raadsvergadering, die ook direct zijn laatste was. Floor is 11 jaar raadslid geweest en daarvoor 4 jaar commissielid. Hij stapt niet helemaal uit de politieke arena. Hij blijft als burgerraadslid actief tijdens de commissievergadering Ruimte & Wonen.

Jan Janson was al burgerraadslid voor de PvdA. Volgens Floor is Janson er al jaren klaar voor. Floor wilde na de verkiezingen toch stoppen. Door de fusie is gekozen om nu al te wisselen zodat Janson het voortraject naar de nieuwe gemeente kan meemaken. Op de foto Leon Floor rechts, Jan Janson in het midden. (Foto: PvdA)

 

2 REACTIES

  1. Jammer dat hij vertrekt. Niet altijd eens met zijn standpunten maar wel een rasechte politicus die op basis van argumenten een discussie werkelijk aangaat. Een meer dan uitstekend raadslid in Noordiwjkerhout. Met Jan een goed vervanger maar wel relatief onervaren en hetgeen onhandig is in de nieuwe constellatie.

  2. Jammer dat hij vertrekt. Niet altijd eens met zijn standpunten maar wel een rasechte politicus die op basis van argumenten een discussie werkelijk aangaat. Een meer dan uitstekend raadslid in Noordwijkerhout. Met Jan een goede vervanger maar wel relatief onervaren en hetgeen onhandig is in de nieuwe constellatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in