Lisse – De thuiswedstrijd van de nummer 3, Les boules fleuries tegen de nummer 5, VaTout uit Breda is geëindigd in een overtuigende overwinning voor de Lissenaren.

De eerste ronde leverde meteen 3 overtuigende zeges op (13-7, 13-8 en 13-5). In de volgende ronde van twee partijen tripletten kwam na een uur de 4-0 tussenstand tot stand door een 13-6 overwinning. De andere partij verliep meer in balans, en uiteindelijk wisten de bezoekers met 10-13 een eerste punt binnen te halen en nog uitzicht te houden op een gelijkspel. De thuisploeg ging daar niet in mee. De derde ronde was al snel voor de einduitslag niet meer heel spannend door een snelle en zeer overtuigende 13-0. Op dat moment was de overwinning veilig voor Les boules fleuries. Daarmee blijft men onbedreigd op de derde plek staan en kan de blik omhoog gericht blijven richting de koplopers. Doordat ook beide andere partijen met 13-8 en 13-9 voor de thuisploeg waren kwam een overtuigende 7-1 eindstand tot stand.

Les boules fleuries lijkt daarmee klaar voor een eindspurt in de resterende 4 speelronden. Over een week wacht de uitwedstrijd tegen Amicale Cuijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in