Noordwijk – Voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart presenteert Lijst Salman zijn verkiezingsprogramma en kandidaten.

De fractie wil zich vooral gaan richten op Noordwijk en het verkiezingsprogramma heet ‘Noordwijk! Wakker Worden!’. Speerpunten zijn het invoeren van referenda en een gratis parkeerkaart voor Noordwijkers.

Lijsttrekker Dennis Salman wordt gevolgd door Peter van Bockhove, Frans van Kouwen, Wilfried Caspers, Janco Koel, Kevin MacDonald, Kim Smeltink, Rick Borst, Jan van Beelen, Eric Berg. De lijst wordt verder aangevuld door 30 andere kandidaten.

7 REACTIES

  1. Dit verkiezingsprogramma is eigenlijk een soort “eigen Noordwijks volk eerst” Wat een succes die fusie van de dorpen. Geen van de inwoners zat er op te wachten en niemand is er op vooruit gegaan.

  2. “Wij zijn vóór Noordwijk, en niet persé tégen Noordwijkerhout”……..
    Speerpunt een gratis parkeerkaart voor Noordwijkers.
    Mooie partij 🙂

  3. Als je het programma leest druipt het racisme ervan af. Waarom noemen we het beestje niet gewoon bij zijn naam? Dit is gewoon de PVV in schaapskleren. En wordt het niet eens tijd aan partijen zoals VVD en CDA te vragen waarom zij het O.K. vinden om met dit soort lui in een college te zitten?

    • Las alleen veel afgunst/afkeur jegens Noordwijkerhout en De Zilk, racisme heb ik niet kunnen ontdekken. Hoewel Noordwijkerhouters natuurlijk wel een apart soort ras zijn 🙂

  4. Lijst Salman Noordwijk is niet links, maar wél sociaal. Een beetje rechts, maar vooral lokaal! Voor de eerlijke Noordwijkse zaak. Wij zijn onafhankelijk en staan niet onder invloed van de Haagse bluf. Wij zijn het enige échte Noordwijkse alternatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in