Lijst Salman vraagt maatregelen bij topdrukte strand

Foto Lijst Salman Noordwijk

Noordwijk – Lijst Salman Noordwijk maakt zich zorgen over de topdrukte die afgelopen weekend heerste aan de kust. Volgens de partij werden diverse regels, normen en wetten met voeten getreden.

De partij vraagt aan B&W actie te ondernemen om dit soort situaties in te toekomst voor te blijven. Ook willen ze weten of foutparkeerders op de oude trimbaan en in de wijken zijn bekeurd. Met name inwoners van het Duinpark hebben hier volgens Lijst Salman overlast van gehad. Daarnaast vragen ze of BOA’s een telling van het aantal bezoekers hebben gedaan en waarom strand en toegangswegen niet deels zijn afgesloten om de veiligheid met betrekking tot corona te waarborgen. Tevens pleiten zij voor ruimere bevoegdheden van de reddingsbrigade, zeker bij gevaarlijkse situaties door muien. Voor de partij is het onacceptabel dat door de grote drukte hulpdiensten soms nauwelijks bij de plek van een incident konden komen of dat er niet voldoende ambulances voorhanden waren.

Als tip geeft Lijst Salman het college mee het parkeerterrein aan de Duinwetering te gaan benutten op drukke stranddagen. Dat staat grotendeels leeg als er niet wordt gesport.

2 REACTIES

  1. Het gaat alleen maar om geld .Alles mag zodra de bad gasten weg zijn worden de Noordwijkers weer bekeurt .Op Noordwijk binnen zie je helemaal geen boa .En daar is het op zijn tijd ook een chaos.Maar dat heb je met een VVD gemeente .

  2. Op drukke dagen kan je als bewoner van Duinpark niet eens weg met de auto. Omdat je dan bij terug komst zelf geen plek kan vinden. Best irritant als je een auto vol boodschappen hebt. Een parkeervergunning zou een uitkomst zijn..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in