Foto: Twitter Milan Schenk

Teylingen – De politieke partij Lijst Schenk, met één zetel in de gemeenteraad van Teylingen, gaat door als lokale Forum voor Democratie afdeling. De landelijke partij Forum voor Democratie maakte dit bekend op woensdagavond. De partij gaat per direct verder als FvD, de social media pagina’s zijn al aangepast met de nieuwe logo’s en fractievoorzitter Milan Schenk reageert trots, ‘we hebben enorm veel vertrouwen in FvD’.

De timing is opvallend aangezien Forum voor Democratie deze week negatief in het nieuws komt met een schorsing voor partijleider Thierry Baudet en zijn interview met complottheorieën. De FvD-leider noemt zichzelf in dit interview met een Amerikaanse website een aanhanger van complottheorieën. Hij zegt dat de wereld door “kwaadaardige reptielen” wordt bestuurd en vindt dat de Russische president Poetin alle steun verdient in de oorlog tegen Oekraïne.

Partijleider Milan Schenk: ”We hebben enorm veel vertrouwen in FvD en kunnen ons perfect identificeren met hetgeen waar deze partij voor staat. FvD is de enige partij die echt inziet dat onze maatschappij langzaam afglijdt en hier tegen strijdt.” Zo laat de partijleider weten. Het partijprogramma lijkt daarmee weinig te veranderen. “Het programma en de plannen waarmee we verkozen zijn blijven natuurlijk gewoon leidend, maar sluiten ook perfect aan op FvD.”

10 REACTIES

  1. Ja..ja…infiltreren als Lijst Schenk. Blijkt het toch een wolf in schaapskleren te zijn door verder te gaan als “lokale Forum voor Democratie afdeling”. Het is beschamend voor de gemeente Teylingen dat zo’n persoon met zo’n partij in de gemeenteraad zit. Arme ouders….het zal je kind maar zijn. Hopelijk verdwijnt deze partij bij de volgende verkiezingen. Je kan maar weer verlost zijn van zo’n kwaadaardig reptiel

  2. Zeer MOEDIG van deze jonge man om als dusdanig de politieke arena te betreden gezien de vijandige reacties die te verwachten zijn. FvD gaat voor gezond verstand, eerlijkheid en vastberadenheid! Iets wat onze voorouders ook hadden gedaan wat dit ook mocht hebben gekost!

    Ik hoop nog veel van hem te mogen horen of misschien een ontmoeting wellicht.

  3. Ben je er nog zo van overtuigd Leen, dat FVD gaat voor gezond verstand, eerlijkheid en vastberadenheid na de walgelijk actie van FVD Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren naar journalist, zelf gebruikt hij het woord rioolrat, Merel Ek van SBS6 toe? Zullen we de woorden “gezond verstand” maar skippen?

  4. Zelden iemand op zo een jonge leeftijd zo wijs horen spreken over vraagstukken waarmee onze samenleving kampt. Laat je niet gek maken, Milan. Er zijn altijd mensen die jou het liefst zien vallen. Ga zo door en er ligt een grootse carrière voor jou in het verschiet…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in