Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – CDA en Lijst Salman Noordwijk hebben een inventarisatie gemaakt van verkeersknelpunten in de gemeente Noordwijk.

Dinsdag overhandigden Kim Smeltink (Lijst Salman) en Sebastiaan Duivenvoorde (CDA) het bijbehorende rapport aan verkeerswethouder Roberto ter Hark. Beide politici maakten de inventarisatie na oproepen in lokale en sociale media. Het resulteerde in 35 verkeersknelpunten en onveilige verkeerssituaties.

Smeltink en Duivenvoorde hopen dat het college aan de slag gaat met de punten uit het rapport en gaan zeker een vinger aan de pols houden.

4 REACTIES

  1. Maar hij doet er niks mee de boulevard is voor fietsers levens gevaarlijk maar parkeren is belangrijker voor die VVD er

  2. Ik ben benieuwd naar deze lijst en waarschijnlijk velen met mij! Is deze openbaar en in te zien? Was wellicht ook mooi te combineren met het verkeersonderzoek dat nu voor de kern van Noordwijk Binnen wordt gehouden. Zou jammer zijn als er weer onderzoeken en inzichten langs elkaar lopen. Erg benieuwd dus. Fijn als snel gedeeld wordt. Dank!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in