Drie gedecoreerden

Hillegom – Drie lintjes waren er in Hillegom tijdens de jaarlijkse lintjesregen ter gelegenheid van Koningsdag.

Bert Teeuw zet zich al sinds 1966 in voor voetbalvereniging SV Hillegom. Daar doet hij van alles. Hij helpt in de kantine en regelgt inkoop en beheer. Verder was hij 30 jaar lang wedstrijdsecretaris en organisator van toernooien en 35 jaar lang scheidsrechter. Daarnaast bezorgde hij het clubblad en begeleidde hij het 1e zondagselftal. Tot de dag van vandaag beheert hij het archief van de vereniging.

Marca Bultink kreeg haar onderscheiding voor haar werk voor het behoud van het cultureel erfgoed in Hillegom. Zo was ze secretaris en bestuurslid publiciteit bij de Stichting Vrienden van Oud Hillegom. Ze is ook de drijvende kracht achter het tijdschrift De Hangkouserieën, een magazine over het Hillegoms cultureel erfgoed. Ze schreef daarnaast een boek over de bloembollencultuur en de Canon van Hillegom en ze organiseerde tentoonstellingen.

Paul van Ommeren was jarenlang actief voor de Vereniging Gepensioneerden KLM. Zo maakte hij verslagen van vergaderingen, woonde hij overleggen bij met bijvoorbeeld de directie van KLM en organiseerde hij vakantiereizen en citytrips. Daarnaast was hij gastheer op de SS Rotterdam, waar hij ook rondleidingen gaf. Dat deed hij ook bij het voormalig Ford Museum. In Kasteel Keukenhof leidt hij nog steeds met veel enthousiasme mensen rond.

Bert Teeuw
Marca Bultink
Paul van Ommeren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in