Foto PB

Lisse – Lisse gaat protest indienen tegen het gebruik van de Kaagbaan van Schiphol, die intensiever gebruikt gaat worden. De meeste hinder in Lisse komt van geluidsoverlast van startend verkeer vanaf deze Kaagbaan.

Aan de hand van een enquête is ook gebleken dat 82% van de inwoners vindt dat nachtvluchten moeten afnemen. Ondanks dat komen er naar alle verwachtingen 32% meer vluchten in 2050.

Ondanks de relatief kleine rol die Lisse hierin speelt, vindt de gemeente dat de crisisperiode het juiste moment is om tegengas te geven aan de uitbreiding van Schiphol.

1 REACTIE

  1. Ik woon onder de aanvliegroute naar de kaagbaan in de poelpolder zuid…….al ruim 30 jaar en heb hier geen probleem mee. Tuurlijk hoor je wel eens war naar het valt reuze mee en na verloop van tijd hoor je alleen nog de excessen……..normaal vliegverkeer hoor hé dan niet eens meer.
    Stijgende toestellen hoor je alleen als het vracht toestellen betreft en ze korten hun bocht in i.p.v. over de bollenvelden tussen Sassenheim en Lisse pal over de poelpolder vliegen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in