Noordwijk – Het terrein van Verloop aan de kop van de Hoofdstraat/Nieuwe Zeeweg wordt eerst parkeerterrein en daarna komen er sociale huurapprtementen.

De gemeente Noordwijk koopt twee panden van Verloop voor een bedrag van 2,7 miljoen euro. Het gebied kan zo gebruikt worden om er een tijdelijke parkeervoorziening te realiseren. Na het slopen van de gebouwen, krijgt het terrein 70 parkeerplaatsen, die de komende vijf jaar gebruikt kunnen worden. In de tussentijd moeten de reconstructiewerkzaamheden aan de Maarten Kruytstraat, het Jan Kroonsplein en de Parallelboulevard afgerond zijn.

Hierna is het plan, om op het voormalige Verloop-terrein sociale huurappartementen te bouwen. Er zijn op de locatie, aan de rand, nog wel twee appartementen met huurders. Voor de definitieve situatie wordt bekeken hoe zij in de planvorming meegenomen kunnen worden.

2 REACTIES

  1. Wat een belijd eerst parkeren en dan bouwen mensen wat is nu belangrijker .Laat ze maar op de fiets komen .De mensen gaan liever naar Lisse daar kan je je auto voor niks neer zetten .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in