Foto Google Streetview

Noordwijkerhout – Een plan om een bedrijfsgebouw aan De Vlashoven 14 om te bouwen, zodat starters en spoedzoekers daar kunnen wonen, gaat niet door.

Het college van burgemeester en wethouders ziet dat niet zitten, zo laat een woordvoerder weten. ,,Het gaat om een loods en de huidige situatie biedt zonder aanpassingen niet voldoende kwaliteit om er te wonen. Er wordt niet aangegeven hoe dat wordt gedaan en dat vinden we belangrijk.’’

Het gemeentebestuur wil pas dan haar mening heroverwegen, als de initiatiefnemer kan aantonen dat de woon- en verblijfskwaliteit flink verbetert. Hiervoor moet een uitgewerkt en integraal ruimtelijk plan worden opgesteld.

3 REACTIES

  1. Elke ruimte waar je maar voldoende isolatie en voorzieningen aanbrengt kan geschikt worden gemaakt, dit is een makkie, zeker als de gemeente al zo terwille is. Eigenaar hoeft alleen het laatste bouwbesluit naast zijn schuur te houden en met een concreet plan van aanpak te komen, hoeveel en waar isolatie, rekening houden met condens e.d. sanitaire voorzieningen, dubbelglas Indeling, deugdelijke elektra volgens de nieuwste regels. Overtuig de ambtenaren dat zij er zelf ook zouden kunnen wonen en waarom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in