In de thuiswedstrijd is zondag 12 juni om 21.00 uur Maarten Verschoor Senior, geboren en getogen in Sassenheim, te gast. Vader van één dochter en drie zonen en al ruim vier jaar ernstig verliefd op zijn Magda. Maarten Verschoor Senior staat bekend als een man met passie voor zijn vak en vol energie. Dit jaar heeft hij de prachtige leeftijd van 80 jaar bereikt, maar dat weerhoudt hem er niet van om nog volop aan het werk te zijn in het bedrijf dat in de tussentijd over is gegaan op zijn zonen.
Als kleine jongen was Maarten Senior al inventief en nam hij het initiatief om de leraar te helpen met verschillende boodschappen en klusjes, de ondernemersgeest zat er al jong in. Later toen hij bij de politie werkte als berger schrok hij erg van de vaak fatale afloop van verkeersongevallen en wilde hij graag meer mensen behoeden voor een nare en onnodige afloop. Hij is er vervolgens nachtenlang mee aan de slag gegaan om bijzondere middelen te ontwikkelen en van daaruit verder zijn werk uit te bouwen.
In zijn vrije tijd vind je Maarten Senior vaak samen met zijn kinderen, of met zijn partner Magda op weg naar één van de vele leuke dingen/reizen die zij samen ondernemen.
Deze aflevering van de Thuiswedstrijd is zondag om 21.00 uur te beluisteren. De herhaling is woensdag er na om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in