Willy Heemskerk

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – De aftrap van Maestro 2022 – 2023 is op 1 oktober in de Muze in Noordwijk. Hieronder worden de laatste drie deelnemers voorgesteld.

Stephan Stokkermans kwam in 1967 in Tilburg ter wereld. Sinds 27 jaar woont hij in Noordwijk. Hij is Managing Director bij Grand Hotel Huis ter Duin, als. In zijn vrije tijd bokst hij en loopt hij hard door de duinen. Stephan gaat geen uitdaging uit de weg en was direct te porren voor Maestro.

Willy Heemskerk is 54 jaar. Na 23 jaar in De Zilk te hebben gewoond is sinds 2015 Noordwijkerhout haar woonplaats. Ze werkt als wijkverpleegkundige, is actief als vrijwilliger, tennist en zingt bij koor Elan. Bij Maestro gaat ze er 100% voor om zover mogelijk te komen.

Jaap Meiland (57) is een echte Noordwijkerhouter en wil er ook nooit meer vandaan. Zijn werk is zijn hobby: hij heeft een bloemenkwekerij. Daarnaast is hij veilingmeester voor veel verenigingen en kerken in de streek. Waarom hij meedoet aan Maestro? Hij werd gevraagd door de voorzitter van de Harp, Bas van der Tang. Die wist het allemaal zo mooi te brengen dat Jaap geen nee kon.

Jaap Meiland

Stephan Stokkermans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in