Man bedreigd met vuurwapen en opgesloten in kast bij overval bedrijfspand in Sassenheim

Sassenheim – Meerdere verdachten zijn in de nacht van maandag op dinsdag een bedrijfspand aan de Rijksstraatweg in Sassenheim binnengedrongen. Een man die in het pand was werd tijdens de overval bedreigd, mishandeld en beroofd. Hij raakte lichtgewond aldus de politie.

Het slachtoffer werd in de nacht wakker gemaakt door een hoop herrie en hij zag dat er meerdere personen op hem afkwamen. Het slachtoffer werd bedreigd met een vuurwapen en koevoeten. Het slachtoffer moest onder bedreiging van het vuurwapen zijn mobiele telefoon afgeven en werd in een kast opgesloten. Kort daarop vertrokken de verdachten in onbekende richting. Het slachtoffer kon zich later uit de kast bevrijden en kon de politie alarmeren. Naast dit bedrijfspand werden nog een aantal andere naastgelegen bedrijfspanden opengebroken, aldus de politie.

Er werd niemand in het pand aangetroffen door de politie. Na het opnemen van de getuigenverklaring doet de politie onderzoek naar wat er precies is gebeurd. De politie kan niet bevestigen dat het gaat om acht verdachten, zoals in andere media vermeld. Waarom de man in een bedrijfspand aan het slapen was is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in