Noordwijkerhout – Gemeenteraadslid Marc Cramer stapt uit de VVD. Tot het moment van een nieuwe gemeenteraad gaat hij verder als eenmansfractie onder de naam Groep Doen! Cramer heeft zich aangesloten bij de nu nog Noordwijkse politieke partij Puur Noordwijk. Hij helpt actief mensen van deze partij met de dossiers in Noordwijkerhout en de Zilk. Zelf meldt hij: ‘om iedere schijn van het uitwisselen van informatie tussen de VVD en Puur uit te sluiten, heb ik moeten besluiten om uit de VVD-fractie te stappen’. Cramer werd fractievoorzitter van de VVD op het moment dat Martijn Bilars wethouder werd. Oud-wethouder Knapp is nu de fractievoorzitter van de VVD.

3 REACTIES

  1. Gedurfde keuze van Marc. Als je kijkt naar de huidige fractie van de Noordwijkerhoutse VVD, dan heeft hij het minste mandaat van allen om deze move te maken!

    23 voorkeursstemmen had Marc in 2014, terwijl zijn collega’s er 619 (Martijn Bilars), 415 (Hans Knapp), 199 (Koen Vermeulen), 55 (Michael van Dormolen), 68 (Paul Jansen) en 102 (Eva Augustinus) hadden.

    Ben benieuwd of inwoners deze beslissing, met dit gebrek aan mandaat, kunnen waarderen. Kan me het nauwelijks voorstellen.

  2. Gezien de snelheid waarmee Julia zulke gedetailleerde informatie weet op te hoesten zou ik zomaar denken dat deze reactie uit de hoek van de VVD komt. Zetelroof is niet netjes, maar iemand niet met open vizier aanvallen ook niet.

  3. Jammer dat Marc eerst nog even in de programmacommissie de ideeën van de VVD Noordwijk kon oppikken en nog aanwezig was bij de vergadering waar de ledenlijst werd vastgesteld alsmede de strategie voor de campagne! De schijn vermijden van informatie-uitwisseling tussen PUUR en de VVD klinkt, gegeven het bovenstaande, schijnheilig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in