Tussen wethouder Van Trigt en burgemeester Van Erk van links naar rechts Famke van Trigt, Martijn Zuiderduin en Ria Lommerse (foto: Eric-Jan Geertsen)

Hillegom – Martijn Zuiderduin is donderdag tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hillegom uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Hij is als vrijwilliger actief bij scoutinggroep Tjarda en de huttenbouw. Andere genomineerden waren Jose’ van der Elst van kinderkampweek Hill-Billies en Leny van Diesen, die veel zieken bezoekt. Kanjer van het jaar, een actieve vrijwilliger jonger dan 25 jaar, werd Famke van Trigt. Zij bekleedt vele functies bij de Hillegomse Tennisclub. Mantelzorger van het jaar werd Ria Lommerse-van der Zande. Andere genomineerden waren Ruud Verhoeven en Rene’ van Nieuwpoort. Burgemeester Arie van Erk wees in zijn nieuwjaarsspeech op de onzekerheden waar een gemeente mee te maken heeft vanwege gebrek aan visie vanuit Den Haag. Hij noemde de jeugdzorg, het klimaatakkoord en het tekort aan agenten. Hillegom heeft zijn positie in de regio de laatste jaren versterkt, aldus Van Erk. Zijn periode als burgemeester loopt dit jaar af, maar hij wil graag weer zes jaar aan de slag als burgervader van Hillegom.

Naast burgemeester Van Erk mantelzorger van het jaar Ria Lommerse-van der Zande. Andere genomineerden waren Ruud Verhoeven en Rene’ van Nieuwpoort (foto: Eric-Jan Geertsen)
Tweede van rechts Kanjer Famke van Trigt, naast haar Aad Otte van de jury (foto: Eric-Jan Geertsen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in