Bollenstreek – Inwoners van Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk kunnen gebruikmaken van het nieuwe Meedenkersnetwerk. Dit is een netwerk van vrijwilligers en beroepskrachten die verstand hebben van wonen, sociale contacten, activiteiten, zorg en financiën. Zij bieden ook hun steun en luisterend oor aan tijdens de huidige coronacrisis.

Het is niet altijd makkelijk om de weg te vinden naar maatschappelijke loketten, regelingen en activiteiten. Meedenkers helpen daarbij. Zij wijzen inwoners snel en eenvoudig de weg. Dat gebeurt op dit moment alleen digitaal en telefonisch, maar na de coronacrisis kan een Meedenker ook bij u langskomen of ergens afspreken. Zij kunnen eventueel ook met u mee naar afspraken met bijvoorbeeld de gemeente.

Een inwoner die een vraag heeft op maatschappelijk gebied, maar niet weet bij wie hij terecht kan, kan contact leggen met het Meedenkersnetwerk. Op http://www.meedenkersnetwerk.nl staan alle meedenkers, de onderwerpen waar zij veel van weten en in welke van de vier gemeenten zij actief zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in