Foto: Ronald van Wijk

Noordwijk – De gemeente Noordwijk gaat de regels voor het strand opnieuw opstellen in een zogenoemde strandnota. Voor de zomer moet deze geactualiseerde strandnota klaar zijn, dat zou tegelijk zijn met de nieuwe horecavisie. De gemeente gaat voor de strandnota het gesprek aan met belanghebbenden, er wordt een klankbordgroep samengesteld. Ook wil men van inwoners weten wat hun mening over het strand is. Op samen.noordwijk.nl staat een vragenlijst waar ook de corona-periode in is opgenomen.

5 REACTIES

  1. Ten eerste die pokken muziek die overal veel gehard staat en dan al die auto’s die af en aan rijden op het strand dat zou al een hele ergernis schellen want het is helemaal unit de hand gelopen want die paviljoen houders denke dat het strand van hen is de goede daar gelaten .De meeste mensen komen toch voor hun rust en niet om de hele dag naar boem boem te luisteren .Want die over het strand gaat die doet ook niks aan die herrie.

  2. Anderzijds de paviljoens betalen zoveel pacht en zo groot gegroeid, je kan die spullen niet meer met een kruiwagen af en aanladen. Voorlopig eerst maar eens zien of er ooit nog mensen gebruik mogen maken en Boem boem mogen horen na 21u.. dan mogen we allang blij zijn. Tot die tijd is en blijft het nu al rustig.

  3. Helemaal eens met Leen, Richard en Kees. Ik heb meegedaan aan die enquette van de gemeente die je in kan vullen. Moeten jullie ook doen kan je precies al dit soort problemen kwijt. Ik heb nog wel wat aanvullingen op deze schrijvers n.l. wat te denken van die smerige houtkachels die daar de hele dag staan te stinken. Er is bij mooi weer op de Bosweg geen parkeerplek te vinden. Dit is gekomen sinds die nieuwe juppententen er zijn gekomen. Dus dit betekent als je slecht ter been bent en naar het strand wil om een kopje koffie te gaan drinken dat dat met mooi weer practisch niet meer mogelijk is. Er zijn daar ook geen parkeerplaatsen voor gehandicapten. Ik hoop niet dat vooral die eerder genoemde exploitanten aan gaan komen dat dit mogelijk moet zijn omdat we een Kuhroord zijn geworden. Want een kuhroord propageert juist het tegenover gestelde n.l. rust ruimte en een gezonde schone lucht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in