Foto: Richard van Egmond

Noordwijk – De eerste avond gericht op een van de vier kernen van fusiegemeente Noordwijk trok donderdag weinig inwoners. Er waren meer ambtenaren en bestuurders. In het sportcomplex aan de Duinwetering ging het om de kern Noordwijk Binnen. Volgens verantwoordelijk wethouder Salman was de beroerde opkomst wellicht te wijten aan voetbal op tv of de inwoners zijn gewoon tevreden. De mensen die er wel waren, konden hun ideeën of kritiek kwijt. Dat wordt verwerkt in het programma voor het nieuwe college van B & W. Er was kritiek op het schrappen van Bronsgeest als bouwlocatie. Een van de ideeën was omgekeerde integratie: Noordwijkers krijgen Marokkaans of Noordwijkerhouters leren Noordwijkers via een inburgeringscursus kennen.

Hieronder de radioreportage:

Foto: Richard van Egmond
Foto: Richard van Egmond

2 REACTIES

  1. Hier was ik graag bij geweest. Kan zoveel erbij leren voor mijn woonplaats Kiel Sailing City. Ik hoop dat het een openbare discussie was?

    Vielen Dank

  2. Ik had graag willen komen maar moest helaas werken. Wellicht nog een keer een avond organiseren en de data eerder bekend maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in