Meer geld voor opknappen centrum Noordwijkerhout

Noordwijkerhout – B&W vragen aan de raad om € 325.000 uit de algemene reserve te halen, zodat met dat geld het kernwinkelgebied van Noordwijkerhout aantrekkelijker wordt en er minder leegstand komt.

De voormalige raad van de oude gemeente Noordwijkerhout had in 2016 een centrumvisie opgesteld, om Noordwijkerhout op acht plekken te verbeteren. Hiervan zijn twee projecten afgerond: de herinrichting rond de Witte Kerk en het onderzoek naar een autovrij of autoluw centrum.

Met het geld wil het college de volgende projecten afronden: uitbreiding van de terrassen aan de zijde van de Witte Kerk, verplaatsing van de weekmarkt naar het Dorpsplein, het aantrekkelijker maken van de winkelstraten, leegstand in het dorp verminderen, instellen van een Keurmerk Veilig Ondernemen en het trekken van meer bezoekers.

6 REACTIES

  1. Wat heeft de fusie voor noordwijkerhout opgeleverd? Helemaal niks.dus fritzie laat noordwijk maar een voorbeeld nemen aan noordwijkerhout.

  2. @ Fritzie

    Wat de fusie heeft opgeleverd??? Dat heeft onder andere het Noordwijkerhoutse geld opgeleverd! Het ligt voor de hand dat er dus ook bestedingen zijn in / aan Noordwijkerhout.

  3. Laten we vooral denken in wij en zijn?? We zijn nu 1 gemeente, laten we elkaar vooral al het goede gunnen.
    Een Action laten vertrekken was geen goede zet. Er zou actief in moeten worden gezet op winkels die publiek trekken en andere activiteiten waar mensen hun deur voor uit willen gaan. Eens met een origineler idee komen en verder kijken dan een weekmarkt zou een mooi startpunt zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in