Dit soort banken komen op de boulevard (Foto: Plane II Duo)

Noordwijk – Er komen meer rust- en zitplekken voor fietsers en wandelaars. Hiermee voert het college van burgemeester en wethouders een door de gemeenteraad aangenomen motie van NZLokaal uit.

In overleg met Staatsbosbeheer wordt onderzocht of de bestaande uitkijkpunten bij de Malotenroute, de Kachelduin en of Houwaarderduin kunnen worden uitgebreid met ‘zitelementen’, vuilnisbakken en informatiebordjes. ,,Deze uitkijkpunten bevinden zich op zo’n korte afstand tot de zee, dat hier de heilzame werking van de gezonde zeelucht kan worden ervaren’’, aldus het college.

Daarnaast wordt het bestaande Thalassoplatform aan de Koningin Wilhelminaboulevard opnieuw ingericht en van kuuroordinformatie voorzien.

5 REACTIES

  1. Goh…het kan niet op met nieuwe zitplekken in bad-en kuuroord Noordwijk……en Noordwijkerhout komt er af met een lelijk vierzitsbankje op de muur rond de Witte Kerk als vervanging van de monumentale grote bank die in 2018 werd gesloopt.
    ..

  2. Lekker aan de boulevard zitten en dan duizenden auto’s voorbij zien rijden en met ooste wind de stank van al dat vreten wat gebakken wordt een visboer die zij vet nooit verschoond ook zo lekker en op de fiets over de boulevard als je niet verongelukt Kom kuren in Noordwijk .Het mag weer wat kosten op dat zee in de hele Raadhuis straat staat een vuilnisbak iedereen gooit zijn blikjes en en bakjes maar neer daar moet je vuilnis bakken neer zetten .Als je maar veel zeg kuren gaan misschien nog mensen het geloven .Maar Noordwijkers geloven het niet .O ja en met weste wind wordt je gek van de muziek van het strand was het maar muziek .De hele dag boem boem tot dat je er gek van wordt welkom in ons kuuroord .

  3. Zet er dan maar meteen CO2- en fijnstof meters bij. Meteen nadat de titel “Kuuroord Noordwijk” binnen was, werd op de K.W.Boulevard het parkeren aan twee kanten ingevoerd. Hierdoor ontstonden bij mooi weer de files met bijbehorende stank- en geluidsoverlast Er zijn voorwaarden, o.a. over luchtkwaliteit om dit predicaat te krijgen. Wordt tijd dat de commissie die dit controleert nog een keer terug komt om op een mooie dag te meten. Onaangekondigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in