Foto Google Streetview

Noordwijk – Een krappe meerderheid van de gemeenteraad stemde dinsdagavond in met de komst van een waspeencentrum aan de Leidsevaart 228A.

Er waren genoeg twijfels. Zo wordt het nieuwe gebouw 12 meter hoog en dat is meer dan 10% van de toegestane maximale bouwhoogte van 10 meter. Ook waren er twijfels over de verkeersveiligheid voor fietsers in verband met de in de toekomst aan- en afrijdende waspeenvrachtwagens. Ook baalden raadsleden er van, dat de Provincie en het Hoogheemraadschap niet de kans hadden gekregen om hun bedenkingen tegen de komst van dit waspeencentrum op tijd aan de gemeenteraad konden laten weten.

Toch stemden 15 raadsleden voor de komst van het waspeencentrum en was een minderheid van 12 politici tegen. Het is nog niet helemaal zeker, dat het waspeencentrum er komt, omdat er ook nog voldaan moet worden aan allerlei milieuregels. Ook kan de Provincie de komst van dit bedrijf alsnog blokkeren.

4 REACTIES

  1. Wij heten deze ondernemer van harte welkom in de gemeente Noordwijk!! Wij denken dat met ons veel mensen in Noordwijk en omgeving blij zijn, dat dit bedrijf voor de bollenstreek behouden blijft. Dit bedrijf streeft naar duurzaam ondernemen en is goed voor de werkgelegenheid. Partijen zoals Groen links, PvdA en PUUR en actiegroep VON hebben dit hoog op hun agenda staan en kunnen niet anders dan tevreden zijn met deze komst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in