Bollenstreek – In de uitzending van woensdag 13 november spreken we in BoBizzNizz met Brigitte Kool. Zij is directeur van Meermaker Teylingen. Een initiatief van de gemeente om bedrijven en instellingen te helpen met duurzame initiatieven. Meermaker is ontstaan in Haarlemmermeer en daar heel succesvol. We zijn benieuwd naar de plannen in Teylingen en wat Brigitte daar gaat doen.

De Hoge Raad heeft zich vorige week uitgesproken over slapende dienstverbanden van arbeidsongeschikte medewerkers. Die mogen niet meer en dat heeft nogal wat impact. Advocaat Vincent Breedveld legt uit wat deze uitspraak betekent en wat de gevolgen zijn.

Tenslotte is onze financieringsdeskundige Mark Buytelaar te gast. Met hem hebben we het over vastgoedfinanciering. Dat is voor veel ondernemers ingewikkeld, vooral door de complexe eisen vanuit de banken. Onze vraag is: wat kan er wel?

BoBizzNizz is het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep en is te beluisteren op woensdagavond om 20:00 uur, via 105.3 FM of online, www.bollenstreekomroep.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in