Teylingen – Inwoners in Teylingen kunnen sinds 10 mei eenvoudig een melding over de openbare ruimte doen via Fixi. Dat is ontwikkeld door het Noordwijkse bedrijf Decos.

Meldingen worden direct doorgegeven aan de servicebussen van de gemeente, die nog sneller kunnen worden opgepakt. Via de website www.teylingen.nl of de Fixi-app kunnen Teylingers overal en altijd meldingen openbare ruimte doorgeven aan de gemeente. De gebruiker geeft de locatie aan, neemt eventueel een foto en verstuurt dit aan de gemeente.

Er kunnen meldingen worden gedaan voor 16 zaken, zoals wegen en trottoirs, afval, speelvoorzieningen, openbare verlichting en openbaar groen.

1 REACTIE

  1. L.S.

    Wij hebben achter ons gebouw Sassembourg in Sassenheim (jan v. Brabantweg) een nwe. wijk gekregen. Voorheen hadden we bij de vuilcontainers (bij Restaurant Graaf Jan) nooit losse zakken etc. liggen. Vandaag zagik weer een persoon uit die nwe. Wijk, zakken ophangen. Ik erger me kapot aan deze mensen die zich niet aan de ophaaldagen houden en alles maar doneren bij de afvalbakken, gelegen bij het restaurant en de bewoners daarom heen. De vogels pikken die zakken af en toe kapot.
    Brieven ophangen werkt niet meer. Heeft u ern oplossing?
    Vandaag of morgen krijgen we ratten hier. Kan het eventueel een keer extra opgehaald worden op dinsdag of zo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in