Noordwijk – Er waren heel wat jaren met gesprekken voor nodig, maar de metamorfose van Hotel van Oranje is gestart. Het hotel krijgt er twee verdiepingen bij en een glazen gevel. Het gaat geruime tijd dicht vanwege de verbouwing.

Het hotel krijgt er door de verbouwing een flink aantal kamers bij. Het hotel heeft nu 174 kamers, dat worden er 228 waarvan 24 suites.

6 REACTIES

  1. Eindelijk! Prachtig gebouw en een mooie aanwinst voor het steeds verder verpauperende dorp. Hulde aan alle betrokkenen die ondanks alle tegenslagen hebben doorgezet. Nu ook de andere schaamplekken zsm aanpakken, startend met een sloopkogel tegen de 2 bosflats, gevolgd door bebouwing op Palaceplein en omgeving Hoofdstraat. Noordwijk moet weer de allure krijgen die het verdient!

    • Meneer Thomas U bezit duidelijk geen flat in de Bosch flats !U bent de zoveelste die wil beslissen over eigendommen die niet in het bezit zijn van de gemeente.

  2. Nee godzijdank niet. Zou er nog niet dood gevonden willen worden eerlijk gezegd. En ik ben van mening dat wanneer iets zo ontzettend lelijk of niet passend is een overheid bij machte moet zijn om in te kunnen grijpen in het belang van het algemeen publiek (lees inwoners en bezoekers).

    • En wie bepaald wat lelijk is en wat niet? Ben erg benieuwd hoe u erover denk als uw woning als lelijk wordt bestempeld en de overheid bepaald dat deze gesloopt moet worden in algemeen publiek belang.

    • Uw persoonlijke mening is nog geen reden om in te grijpen en er zijn ook genoeg inwoners en bezoekers die het een worst zal zijn. Ik adviseer U om eens op de Rembrandtweg te gaan kijken op de plek van het vroegere hotel Opduin het kolossale gebouw wat daar nu neer gezet wordt is dan wel nieuw en zal allure hebben maar het past daar totaal niet.

  3. Waarom hebben sommigen het zo gemunt op juist deze stukjes dorp, alsof het alleen hier om draait. Tot in de Zilk aan toe hebben ze een mening over het Palacegebied. Volbouwen heeft niets met allure te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in