Het terrein van Admiraal-De Witt

Noordwijk – De gemeenteraad heeft ingestemd met de aankoop van het Verloopterrein en het perceel Admiraal-De Witt voor een slordige vijf miljoen euro.

Het terrein wordt de komende jaren gebruikt als tijdelijke parkeerlocatie, omdat veel andere parkeerplaatsen verdwijnen. Dat komt door de bouwwerkzaamheden op de Parallelboulevard, Maarten Kruytstraat en het Jan Kroonsplein.

De aankoop zorgde wel voor opgetrokken wenkbrauwen bij sommige partijen, zoals PvdA en GroenLinks. De voorman van deze laatste partij, Louis Koppel: ,,Er zijn meer dan 1700 inschrijvingen voor de zestig sociale woningen op het Northgoterrein. Gebruik dit terrein niet voor het parkeren van auto’s, maar voor het bouwen van sociale woningen.’’ Wethouder Roberto ter Hark stelde echter, dat de komende vijf jaar deze parkeerplekken hard nodig zijn om de winkelstraat ook tijdens alle werkzaamheden bereikbaar te houden.

2 REACTIES

  1. Heer Koppel en vrienden zijn dat allemaal Noordwijkers? wel veel hoor die zich voor deze woningen hebben ingeschreven ? erg veel en daar begint het weer bouwen voor Noordwijkers kun je uiteraard vastleggen daar zijn ook nu nog mogelijkheden voor maar ja als je dat niet kunt vinden wellicht een uurtje zoeken

  2. Meneer ter Hark geeft niks om mensen die geen huis kunnen kopen .En wat denken ze daar op dat gemeente huis dat daar ooit nog goed kopen huizen komen nou met dit college kan je dat wel vergeten .Er is een partij die de dienst uit maakt en de rest zit maar ja te schudden .Zonder slag of stoot is men het eens over 5 miljoen voor een paar auto’s te stallen .Wat een beleid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in