Lisse – Staatssecretaris EZK Mona Keijzer heeft Keukenhof bezocht.

Keukenhof overhandigde haar het plan waarmee het als wandelpark open zou kunnen gaan: veilig en gecontroleerd en met een beperkt aantal bezoekers. Het park is 32 ha groot en heeft 15 kilometer wandelpad. Er kunnen alleen vooraf online tickets geboekt worden met een tijdslot. Alle gebouwen en kassa’s blijven gesloten en fysiek contact is nergens nodig.

Zodra het mogelijk is om wel open te gaan, zal Keukenhof dat doen. Het park komt al in bloei en is klaar voor de bezoekers. Omdat er niet internationaal gereisd wordt, verwacht Keukenhof dan alleen Nederlands bezoek. Dat waren er in 2019 300.000.

1 REACTIE

  1. Als je als Nederlander mooi bollen wilt zien, dan ga ik niet naar deze internationale Tourist trap maar beloon ik het werk van 10 gepensioneerde bollenboeren die met passie een aantal akkers hebben ontwikkeld waarop je de hele historie van alle bollenrassen vanaf de gouden eeuw tot nu toe kunt bewonderen, duidelijk gerubriceerd op ras stamboom en kweker ,een ware lust voor het oog, en gelegen op een monumentaal plekje in Limmen. Het doet je beseffen hoeveel know how en energie in een paar eeuwen bollenteelt is gaan zitten..echt iets om met een bezoek en een donatie te belonen die oude heren steken er al hun energie en vrije tijd in. https://hortus-bulborum.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in