Montessorischool Noordwijk groeit het snelst

Noordwijk – Het aantal leerlingen op de Montessorischool Noordwijk is afgelopen jaar met 8,9% gestegen. Daarmee is het de snelst groeiende school van Noordwijk en omgeving.

Van de tien basisscholen in Noordwijk-Binnen en Noordwijk aan Zee hadden afgelopen 1 oktober, de officiële jaarlijkse teldatum, twee scholen meer leerlingen dan een jaar eerder. De Noordwijkse School pluste met vijf leerlingen, de Montessorischool met 16. Montessorionderwijs speelt erg in op de uiteenlopende behoeften van leerlingen en werkt minder klassikaal. Leerlingen werken vaak individueel of in kleine groepjes aan materiaal dat zij zelf aan het begin van de dag gekozen hebben.

De Montessorischool Noordwijk had op de teldatum 195 leerlingen en dat aantal is nog groeiende. De school is onderdeel van Sophia Scholen, met 28 basisscholen de grootste aanbieder van primair onderwijs in de Duin- en Bollenstreek.

2 REACTIES

  1. De andere scholen zijn net zo goed als een kind goed meekomt is het een goede school maar als het iets minder gaat ligt het meestal aan de school ..?…..?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in