Foto: Richard van Egmond

Noordwijk – De 25e editie van De Mooiste File zou vrijdag starten en het gehele corsoweekend op de Koningin Wilhelminaboulevard staan. Door de corona-pandemie is het niet mogelijk. Helemaal niets doen wilde de organisatie ook niet en daarom werkten Hotel van Oranje, Abswoude Autopromenade en arrangeur Jessica Keet samen om toch wat op de Boulevard te laten zien. Er staat voor Hotel van Oranje een auto met bloemenarrangement en er zijn twee reuzebollen van het Giant Tulip Bulbs project van de Gildemeesters van de Bollenstreek te bewonderen. Er werd geproost en vooruit gekeken naar wanneer de Mooiste File er weer volledig is namelijk 22, 23 en 24 april.

Foto: Richard van Egmond

5 REACTIES

  1. Kan het lekker veel volk trekken weer heel bijde hand en de gemeente kijkt toe want de hoge heren hebben het voor het zeggen .Durft een burgemeester niet tezeggen dit verhaal gaat nit door .

  2. Er zijn verder geen evenementen omheen er staan nu allleen een auto en 2 kunstbollen . Er is geen echte mooiste file van Nederland

  3. Kijk ook eens met z’n allen op de Facebook pagina van de Klucht ook deze ondernemer heeft zijn over bekende roze Fiat mooi in de bloemen gezet.

  4. Vervuilende auto’s met bloemen. Kan echt niet meer. Commercieel evenement. Draait op
    subsidie. Subsidie trekt dezelfde soort bestuurders. Oord met kuren.

  5. Beste Hr. Van der Lans,

    Zonder subsidie zou ook Bo niet meer bestaan en laten we blij zijn met de mensen die zich in hun vrije tijd in willen zetten als bestuurder van welke club of vereniging dan ook !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in