De huidige situatie. Foto Jurgen Heijt

Noordwijk – De bewonersgroep ‘Tegengeluid aan Zee’ heeft een ‘Motie van Ongeloof’ opgesteld .

Zij zijn helemaal niet blij met hoe het college van burgemeester en wethouders de vragen van de gemeenteraad heeft beantwoord. ,,De wethouder doet niet wat hij zegt en zegt niet wat hij doet! In een persoonlijk gesprek met de wethouder is ons toegezegd dat wij meegenomen zouden worden in alle behandelingen van het Jan Kroonsplein, niet dus! Tot op heden niets gehoord over de varianten en/of de uitloopvergadering.’’

De bewonersgroep vraagt de gemeenteraad onder meer om het totale plan af te keuren en de wethouder terug naar de tekentafel te sturen. Bij de realisatie van bouwprojecten van grote fysieke omvang, zoals appartementengebouwen en hotels, moet gezorgd worden voor een evenwichtige inpassing ten opzichte van de directe, bebouwde omgeving, aldus Tegengeluid aan Zee.

2 REACTIES

  1. Ze nemen mensen niet serieus daar aan de Heilige geest weg ze denken dat er alleen maar domme mensen wonen in Noordwijk.Dat plan willen willens en wetens doorzetten .

  2. Dat er gezorgd moet worden voor evenwichtige inpassing t.o.v. de directe, bebouwde omgeving is afgesproken in het coalitieakkoord van het huidige college (Punt 10 van het coalitieakkoord). Tegengeluid aan Zee is het hier roerend mee eens en houdt het college aan dit akkoord.

    Zie hieronder de letterlijke tekst van het coalitieakkoord.

    10. Bij de realisatie van bouwprojecten van grote fysieke omvang (zoals appartementengebouwen, hotels, toeristische voorzieningen en kantoor- of bedrijfsgebouwen) zal gezorgd worden voor een evenwichtige inpassing t.o.v. de directe, bebouwde omgeving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in