(archieffoto)

Noordwijkerhout – ‘Maak van de N443 een sleutelproject in het mobiliteitsplan van Holland Rijnland’.

Dit pleidooi van de gemeente Teylingen wordt ook warm ondersteund door de gemeenteraad van Noordwijk, zo bleek dinsdagavond. Wethouder Roberto ter Hark beaamde: ,,De N443 is een belangrijke aderontsluiting van de A44. We kunnen daarin samen met Teylingen optrekken.’’

Als de N443, de doorgaande weg van Noordwijkerhout naar Sassenheim, inderdaad als ‘sleutelproject’ wordt opgenomen in het regionale mobiliteitsplan, wordt er geld vrijgemaakt om de doorstroming te verbeteren. Of dat gevolgen zal hebben voor de naastliggende polders of andere natuurzones is nog niet bekend.

8 REACTIES

 1. Quote ” Of dat gevolgen zal hebben voor de naastliggende polders of andere natuurzones is nog niet bekend.” Of voor de huizen langs deze weg ???

  Dit delen:

 2. betere doorstroming is niet de oplossing.
  mijn moeder van 80 en mijn kinderen kunnen nu al niet oversteken.
  er moet zo snel mogelijk een nieuwe oost west verbinding komen.

 3. Als ze een tunnel maken vanaf de n206 tot voorbij het soldaatje is er doorstroming van het verkeer en is het oversteken ook weer mogelijk. Maar ja, zal wel te duur zijn.

 4. Ik denk dat de oplossing uit het rekeningrijden moet komen. Straks wordt met de auto naar Amsterdam of richting Den Haag zo duur, dat iedereen op de fiets naar z’n werk gaat.

 5. Laat Ter Hark eerst eens het mobiliteitsplan in zijn eigen Noordwijk oplossen. Gezellig in de file staan op de boulevard. En dan in de uitlaatgassen op het terras zitten. En dat noemt zich kuuroord Noordwijk. Een CO2 en fijnstof kuurtje zeker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in